PUBLICITAT

7 d’abril del 2006

LO COMPROMÍS DE L'OPINIÓ


Amb aquest títol, Joaquim Vilagrassa acaba de publicar un llibre que va ser presentat el passat 25 de Març a L'Aldea, el seu poble natal.
Es tracta d'un acte organitzat pel "BUTLLETLI L'ALDEA", revista local, dintre de les celebracions de l'aniversari de la seva fundació, ara fa 25 anys.
La presentació va estar a càrrec del catedràtic de la Universitat Rovira i Vergili, Azael Fabregat, Director del Campus de Remolins, la universitat de les Terres de l'Ebre.
Amb una assitència de més de 200 persones, va estar exposat un llibre que recull una sèrie d'escrits d'opinió, publicats als mitjans d'aquestes comarques com el Diari de Tarragona, l'Ebre, Més Ebre, El Punt i el mateix "Butlletí L'aldea".

Presentacions:

25-03-06 L'ALDEA, saló de plens de l'Ajuntament, a càrrec del catdràtic Zael Fabregat, organitzat per la revistaBUTLLETÍ L'ALDEA.
18-5-06 Móra d'Ebre, biblioteca Comarcal, a càrrec
del professor i filòleg Ferran Bladé, organitzat per la revista LA RIUADA.

25-5-06 Amposta, biblioteca Sebastià Juan Arbó, a càrrec del periodista Manel Ramon, dintre
dels actes de la Capital Cultural:"Amposta Pont de la Cultura Catalana"

2-6-06 El Perelló, a càrrec de l'alcalde Salvador Pallarès, a la Casa de la Cultura a les 20:00 h.

2 comentaris:

  1. m'agrada molt la visió tan particular de les coses cotidianes, del nostre entorn mes proper, realmwent esta carregat de sensibilitat, una abrazada i andevant

    ResponElimina
  2. Ja fa temps el vaig lleigir per primera vegada, pero m'agrada relleigirlo. Hi han articles amb molta tendressa, d'altres tan descriptius que fins i tot tenen olor, d'altres mes seriosos, polítics, en fi, per tots els gustos. Jo trio els de la seva infantessa, veritablement son exquisits. No ens deixis amb la mel a la boca, i, si us plau Quim, no triguis gaire en tornar-hi.
    Una abraçada

    ResponElimina