PUBLICITAT

8 de juny del 2010

HI HA DE TOT

Les mesures contra la crisi fan furor abans de ser aplicades i, de moment, el que donen és més malestar. Els polítics, avergonyits, es baixen els sous per rentar males consciències d’una gestió ineficaç i en les fusions de les caixes, a més a més de la incompetència per gestionar-les —que ja coneixíem— i també la ineficàcia de la seva gestió, es detecten tractes de favor, de molt de favor, a presidents i consellers, molts d’ells de caire polític, en concessions de préstecs milionaris per a les seves activitats privades. Això sí: legals, he? Tan legals com immorals als ulls de tots aquells que se’ls hi nega el finançament per salvar la seva empresa, el seu taller o la seva casa i, impotents, veuen com els hi vola tot. Curiosa la imatge de les caixes que s’han de salvar, volent fer colar el missatge de que és necessari unir-se per ser més fortes. Igual s’ho creu algú.


A Barcelona es deixa sentir el reclam de l’Ebre, que no li agrada com van les coses, i demana que es facin d’una altra manera: que es facin bé o millor. Són els que són. Segurament menys que abans, perquè han anat caient les rèmores que s’alimentaven de la seva suor, al darrere de les pancartes i les banderes partidistes amb substanciosa càrrega política. El temps ho depura tot i va posant les coses en al seu lloc.


De INDO arriben bones notícies, tot i sent un perllongament a curt termini. De moment retira l’expedient de regulació: no pot ser tot dolent.


(Diari de Tarragona, 6-6-10)

1 comentari:

  1. Vilagrassa, ara fa uns moments he vist com, a la tertulià de Canal 21, es queixava de l'estafa dels missatges que et carreguen les companyies telefòniques d'unes determinades empreses i sense tu ser-ne conscient.
    A l'Abril de l'any passat ja vaig fer una entrada al meu bloc parlant del tema, que em va passar a mi.
    Per si interessa a algú:

    http://baldana.blogspot.com/2009/04/blinko-i-la-mare-que-els-va-parir.html#comments

    ResponElimina