PUBLICITAT

23 de gener del 2010

                 “INICIATIVA” S’HI POSA AL DAVANT



Coneixeu allò d'en Quevedo? Si, home, sí... Quevedo explicava que tenia la fórmula per a que les dones li anessin al darrere i quan li preguntaven per la panacea deia, simplement: Tot és qüestió de posar-t’hi tu al davant d’elles.

Joan Herrera, d’ICV, després de donar tota la culpa als altres, s’autoproclama com a líder de la resposta social e institucional en contra del cementiri nuclear que l’Ajuntament d’Ascó vol per al poble riberenc.
Qui són aquesta gent!!

Demà, els d’ICV, es posaran al davant de la manifestació per a dir que els altres els hi anem a darrere. Més cara ja no li’n poden posar. No recorden que encara porten lo cul cagat —i el temps que el portaran— de l’afer d’Horta. I no només de l’incendi, que no es poc, sinó també de l’autorització que acaba de donar Medi Ambient per a l’explotació d’una mina de bauxita, dintre la taca de la cremada.

Seria bo que a la manifestació de demà, a Ascó, aprofitessin per parlar-ne. Però no ho faran: callaran com a “putes” —amb perdó i en tot respecte a l’ofici—

Avui ha elogiat, com no, a Saura i a Baltasar. A Saura per a que no li tinguin més pena i a Baltasar per haver firmat l’autorització de la mina de bauxita, suposo.

Qui són aquesta gent!!

(Blog de l'Avui 23-01-10)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada