PUBLICITAT

14 de setembre del 2009

L’11 DE SETEMBRE FA MOURE L’ESTACA

Aquest cap de setmana llarg encapçalat per l’11 de setembre, ha estat ben farcit de novetats, iniciatives, sorpreses, revelacions... i no em refereixo al fet de que Rodríguez Zapatero se li’n vagin els ministres i els diputats que, d’alguna manera, ja estava previst, sinó pel fet que els actes de la Diada han estat exaltats de protestes, reivindicacions i cares noves que s’han mostrat i alguna de vella que s’ha amagat.

És ben clar, però, que la consulta d’Arenys s’ha endut la palma i, dificultats ridícules i bajanades dels que ens governen a banda, que ja s’han comentar prou, el que està clar és que s’ha mogut l’estaca.

Curiós, oi? Després de tant de temps, quan sembla que les coses ja estan perdudes, quan la impotència embarga als nostàlgics d’aquella època, derrotats per la comoditat, la pressió central, la conformitat dels d’aquí i alguna desídia més, hi ha algú que no perd l’esperança ni els papers, té iniciativa, ingeni, la posa en marxa i torna a reflorir la il.lusió: s’ha tornat a moure l’estaca.

(Blog de l’Avui 14-09-09)

1 comentari:

  1. Sempre he tingut molt clar que les catalanes i catalans serem el que voldrem ser i de fet ho hem demostrat tot el temps; a pesar dels intents de fer-nos desaparèixer com a tals des da fa 300 anys, continuem ben vius; i ara estem donant nous passos endavant, encara que molts diguin que la consulta d’Arenys es una bajanada saben ben be que pot esser el principi de la fi de l’estaca on estem lligats sobiranament parlant, socialment es un altre parlar, però tot arribarà.

    ResponElimina