PUBLICITAT

24 de maig del 2009

ARTICLE D'OPINIÓ



MANIFESTACIONS I PLATAFORMES

Es torna a parlar de nous moviment de protesta ciutadana a les Terreres de l’Ebre. Tal com estan les coses i la butxaca dels ciutadans, no m’estranya que es protesti. Diu que naixen noves plataformes i en revifen d’altres.

Benvingudes si venen a arreglar-nos les coses, que falta en tenim. Benvingudes si venen a aportar millores per a que l’administració governi més eficaçment. Ben vingudes si aporten solucions per a que la gent tingui feina. Benvingudes si es veuen en cor de posar quadrats als bancs i a les caixes, als lladres que ens entren a les cases o als traficants que enverinen els nostres fills. Benvingudes si són capaces d’influir en els governants per a que milloren les instal•lacions industrials, el medi ambient i les infraestructures per a que tinguem prosperitat i millor qualitat de vida.

Ara bé, si tornen les plataformes, amb nostàlgics, per a recuperar protagonisme o reivindicar més atenció personal (o col•lectiva, és igual), si tornen per a recriminar als partits polítics que els van fer costat quan no governaven i ara que manen els han deixat en l’estacada, si tornen per a que es restringeixen les inversions al territori i es freni la prosperitat de la zona, enfonsant més encara les economies de les llars mitjanes i baixes... per això, no fan cap falta. Això últim ja ho fan els governants tot sols, no cal que els ajudem.

(Diari de Tarragona 22-05-09)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada